hr en

Uvjeti korištenja

Korištenjem internetske stranice Fortenova grupe d.d. (dalje: Fortenova grupa) smatra se da je Korisnik upoznat s ovim uvjetima korištenja. Ukoliko Korisnik s istima nije suglasan, dužan se suzdržati od korištenja internetske stranice Fortenova grupe.

Fortenova grupa ima pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice, te brine o tehničkoj ispravnosti korištenja Internet stranice, no ne odgovara za eventualnu nedostupnost same stranice ili pojedinih funkcionalnosti.

Fortenova grupa će poduzeti sve napore kako bi informacije na internetskoj stranici www.fortenovagrupa.hr bile točne, no ne daje jamstva niti odgovara za točnost ili potpunost istih.

Fortenova grupa nije odgovorna za štete proizašle iz upotrebe i zloupotrebe prilikom korištenja stranice, te za sadržaj i dostupnost drugih Internet stranica na koje poveznicom upućuje.

Korisnik je upoznat s činjenicom da niti jedan prijenos podataka preko interneta ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Iako Fortenova grupa provodi komercijalno razumne mjere za zaštitu podataka, ne može jamčiti zaštitu bilo kojeg podatka prenesenog na ili s internetske stranice Fortenova grupe te nije odgovorna za radnje bilo koje treće strane koja takve podatke primi.

Dokumenti objavljeni na internetskoj stranici Fortenova grupe smiju se kopirati samo za nekomercijalnu i osobnu upotrebu te uz navođenje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima te ograničenja od odgovornosti Fortenova grupe d.d. navedenih u 4. odlomku ovih Uvjeta. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na www.fortenovagrupa.hr dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Fortenova grupe.

Kada se Korisnik uključi u određene aktivnosti na internetskoj stranici Fortenova grupe, kao što su slanje upita ili traženje informacija putem obrasca, Fortenova grupa može zatražiti od Korisnika pružanje određenih osobnih podataka: ime i prezime, adresu, e-mail adresu, telefonski broj, datum rođenja, pri čemu punu pažnju posvećuje zaštiti osobnih podataka.

Ovi uvjeti korištenja stupaju na snagu 25.08.2022.