Karijere

Naša vrata otvorena su odgovornim osobama usmjerenim ostvarenju ciljeva i postizanju najboljih rezultata

Karijere

Fortenova grupa je otvorena svim odgovornim osobama usmjerenima ostvarenju ciljeva i postizanju najboljih rezultata.
Dinamičnost, fleksibilnost i spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućuju da budemo regionalni lider u prehrambenoj industriji, trgovinskom poslovanju, poljoprivredi i uslugama.

Fortenova grupa je prepoznata kao individualno i profesionalno stimulativna poslovna sredina, koja zaposlenicima pruža brojne prilike za razvoj karijere i napredovanje, uz uvjet da su sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja, spremni na predani rad, osobni razvoj i lojalnost kompaniji.

Selekcijski postupak započinje psihološkim testovima i testovima provjere znanja koji na stručan način ocjenjuju karakteristike osobnosti, opće sposobnosti i znanja. 

Ključni dio svakog selekcijskog postupka je selekcijski intervju. Tijekom intervjua poslodavac ocjenjuje znanja, iskustva, motivaciju kandidata, osobnost i komunikacijske vještine.

Otvorene pozicije

Postanite dio našeg tima!

Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha. Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Želite li poslati otvorenu prijavu, to možete učiniti ovdje:

Slanje životopisa

Ljudski potencijal

Ljudski potencijali jedan su od ključnih resursa i izravni sudionik poslovnog razvoja Fortenova grupe u kojoj je danas zaposleno preko 50 000 zaposlenika.

Kao regionalni lider u prehrambenoj industriji i maloprodajnom i veleprodajnom poslovanju, Fortenova je jedinstvena organizacija koja jasno poručuje svoju misiju te tako privlači, zapošljava, motivira i razvija ljudske potencijale kao temeljne pokretače sadašnjih i budućih uspjeha.

Veličina, raznolikost i dinamika širenja Grupe zahtijeva menadžerski i specijalistički kadar različitih profila, a kompanija je otvorena ambicioznim zaposlenicima, željnim znanja i uspjeha koji će svježim idejama i pristupom doprinijeti novoj razvojnoj fazi Fortenova grupe. Mladima se pružaju brojne prilike za razvoj karijere i napredovanje, uz uvjet da su sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja, spremni na predani rad, učenje i lojalnost kompaniji. Ciljevi politike ljudskih potencijala Fortenova grupe su zadovoljstvo zaposlenika, pozitivna organizacijska klima i kultura koja vrednuje i cijeni uspjeh u svim područjima te najbolja kombinacija kvalitete i posvećenosti dugoročnom ostanku u Fortenova grupi.

Sustavi edukacije u Fortenova grupi

Sustavi edukacije zaposlenika Fortenova grupe prate poslovne i individualne potrebe i usklađuju se sa strategijama razvoja, inovacija i promjena kako bi osigurali kontinuirani kompanijski i individualni napredak.

Dodatno, sustavima edukacije postavljamo nove, više standarde u upravljanju procesima i svim raspoloživim resursima, u načinima vođenja i provedbi promjena, te generiramo individualno i kompanijsko znanje koje doprinosi našem uspjehu.

Naši zaposlenici pohađaju diplomske, poslijediplomske i MBA studije te različite stručne i specijalističke programe na najboljim domaćim i svjetskim institucijama, sudionici su konferencija, seminara, radionica i stručnih okupljanja u regiji i svijetu.

Pored navedenog, intenzivni su i drugi oblici i načini stjecanja novih znanja kao što je rad s renomiranim stručnjacima i konzultantima, sudjelovanje na međusektorskim i međukompanijskim projektima te promjene radnih mjesta (vertikalno, horizontalno te međukompanijski).

Naše kompanije