News

Fortenova Group nurtures open and transparent communication

Promjene u Upravnom odboru Fortenova grupe

09/19/2019

Sazvana je skupština imatelja depozitarnih potvrda izdanih od strane Fortenova Group STAK Stiching, zaklade sa sjedištem u Nizozemskoj, koja će se održati 30. rujna 2019. godine. Imatelji depozitarnih potvrda predstavljaju krajnje vlasnike Fortenova grupe d.d. u Hrvatskoj te će na predstojećoj skupštini odlučivati o imenovanju dva nova člana Upravnog odbora Fortenova grupe d.d.

Kako su dosadašnji ne-izvršni članovi Upravnog odbora Kelly Griffith i Daniel Michael Böhi podnijeli ostavke, na skupštini će dioničari odlučiti o prijedlogu za imenovanje Paula Bastonea i Alexandera Torbakhova u Upravni odbor Fortenova grupe d.d. na mandat od tri godine. Imatelji depozitarnih potvrda elektronički mogu glasovati počevši danas u 17 sati do 17 sati u petak 27. rujna 2019. godine ili glasovati mogu na samoj skupštini, u ponedjeljak 30. rujna 2019. godine.

Danas je također Radničko vijeće Fortenova grupe d.d. obavijestilo Upravni odbor tvrtke o imenovanju Ivice Mudrinića u Upravni odbor kao predstavnika radnika. Dok ovo imenovanje odlukom Radničkog vijeća stupa na snagu odmah, druga dva gore navedena imenovanja moraju većinom glasova izglasati imatelji depozitarnih potvrda.

Our companies